Nieuw voor 2020 is de werkgroep Kwaliteit, die ernaar streeft om zowel de inhoud als de vorm van onze rondleidingen te optimaliseren en up to date te houden.   Een team kwaliteitszorg zal zich over de klantenevaluaties en de reviews van de nieuwe en herwerkte wandelingen buigen.  Een team van coaches zal gidsen ondersteunen in hun opdracht., Binnen onze vereniging zorgt de werkgroep ALVO ervoor dat onze gidsen zoveel mogelijk kansen krijgen om zich permanent bij te scholen.

In een snel evoluerende stad als Antwerpen zijn er voortdurend nieuwe uitdagingen. Dankzij onze eigen productcel spelen de Antwerpse Stadsgidsen zoveel mogelijk in op de nieuwe ontwikkelingen in onze stad. Zo worden nieuwe wandelingen ontwikkeld en bestaande wandelingen herwerkt en aangepast.

De Antwerpse Stadsgidsen zijn mensen van alle leeftijden, maar allen getuigen elke dag van een verfrissende vitaliteit en werklust en een passie voor Antwerpen. Ze staan te popelen om u deze schitterende stad te helpen ontdekken.