HIP & GEZELLIG

Zin om dé fashion must-sees en lifestyle-toppers in het centrum van Antwerpen te ontdekken? Laat je verrassen door onze gids en verken de coolste winkeladresjes en best bewaarde modegeheimpjes rond de Grote Markt, het Quartier Latin, en in de klatergouden Stadsfeestzaal.

Wil je de hippe lifestyle spots in het centrum van Antwerpen eens verkennen en hoef je daarbij geen opfrissing van allerlei geschiedenisdata en architectuurstijlen, dan is dit vast je ding!

Een ontspannende en verrassende stadswandeling met ook tijd voor wat lekkers onderweg.

Je ontdekt oude steegjes, gezellige pleinen, de stijlvolle etalages van de Antwerpse modekoningen, de heerlijke plantentuin en de enorme, wat futuristische luifel op het heraangelegde Theaterplein. Veel afwisseling dus en tal van leuke anekdotes. Bovendien kent je gids een waaier aan mogelijkheden voor de ideale pauze! Wordt het koffie in een chocoladesalon? Een typisch biertje op een zonnig terras? Thee met gebak in de sfeervolle foyer van een oude schouwburg? Of dan toch dat luxemoment met een glas tintelende champagne of exotische cocktail in een mondaine bar? Jij beslist!

Extra informatie

Vlaeykensgang – Modenatie – Kammenstraat – Elzenveld – Theaterplein
Je brengt een kort bezoek aan – indien toegankelijk: de Galerij van het MoMu (Mode- Museum) en de Stadsfeestzaal.
Voorzie geschikte schoenen voor deze wat langere wandeling.
Consumpties tijdens de drinkstop zijn niet in de prijs inbegrepen.
Het programma kan verkort worden tot een wandeling van 2 uur. In dat geval is er geen drinkstop. We bevelen je daarom het programma van drie uur warm aan!
€ 170
180 minuten
20 personen per gids
Startpunt: Grote Markt 13 (hoek Wisselstraat)
Eindpunt: Theaterplein