Antwerpen door het oog van de stadsgidsen deel 4

Het vierde deel van de boekenreeks 'Antwerpen, door het oog van de stadsgidsen' werd recent gepubliceerd. In dat deel komt Noordoost Antwerpen aan bod.

De boekenreeks 'Antwerpen, door het oog van de stadsgidsen' bestaat uit zes delen. In de boeken leiden de stadsgidsen de lezers langs een massa interessante plekjes in de stad en haar districten. U leert de stad beter kennen via leuke weetjes, sappige verhalen, persoonlijke anekdotes en nooit eerder gepubliceerde foto's.

De eerste drie delen zijn in de voorgaande jaren al uitgegeven. De laatste delen staan gepland voor 2018 en 2019. De boeken zijn te koop in alle boekhandels en ook in het bezoekerscentrum van de stad op de Grote Markt.

Het vierde deel uit de reeks bestaat uit twaalf hoofdstukken over Noordoost Antwerpen: Borgerhout, Deurne, Ekeren, Luchtbal en uiteraard Merksem. Het boek leert u onder andere dat Merksem - net zoals Rome - werd gebouwd op zeven heuvels en dat de devotie bij het graf van Hermanneke Wijns nog steeds actueel is.

Prijs in de goede boekhandel: € 29,95.