Bezoek aan de daktuin en privécollectie fam. Engels

Bezoek aan de daktuin en privécollectie fam. Engels

Datum: 
dinsdag, januari 16, 2018
Datum Status: 
Volzet
Afspraak: 
Om 11 uur stipt: Bijeenkomst Falconrui (hoek Hessenhuis), 2000 Antwerpen, Einde voorzien rond 13 uur
Bijdrage: 
15 euro pp
Referentie: 
01-16
Max. aantal deelnemers: 
15
Deelname: 
Iedereen welkom (ook niet leden KGvA)

Achter de façade van een gebouw ergens in de buurt van het Eilandje ontdekken we een unieke woning met verborgen schatten zodra je de ingangspoort binnentreedt….  een oude wagen van 1928, objecten uit de haven van vroeger, een boot half verdronken in het water….
De ruimtelijke rit van Kuifje brengt ons naar de vierde verdiep waar we – oh surprise – niet terechtkomen in een verfijnde en minimalistische loft maar in een Engelse woning, oranjerie inbegrepen waar allerlei soorten vogels vliegen om dan….klimmend naar het dak….je moet het zien om het te geloven….een tuintje ontdekken waar schapen, kippen, duiven en eendjes vredevol leven met elkaar.
De verwondering eindigt in het privé museum van etnische kunst, verzameld met hart en ziel sinds vele jaren door Jan en Kristina Engels, die met heel veel plezier hun passie zullen delen met ons.
Een groep is strikt beperkt tot 15 personen. De bijdrage, 15€ pp.gaat integraal naar AMADE, een Belgische Nationale Vereniging voor Hulp aan Kinderen.  Klik : http://www.amade.be/NL/home_nl.html
 
Organisatie:  Kris van Kersschaever
 
Er is een rondleiding op 16 januari en een rondleiding op 23 januari. REF 01-16 bij de betaling voor 16 januari of REF 01-16/23  - als ALVO u mag indelen om de beschikbare plaatsen in te vullen. (We sturen u een mail )

 

De inschrijving voor activiteiten geschiedt uitsluitend door storting van uw bijdrage op de rekening IBAN BE55 4097 5391 3144 BIC KREDBEBB ten name van vzw Kon. Gidsenver. Antw, Alvo, p/a Kris Van Kersschaever, Ketsstraat 12, 2018 Antwerpen. Je geeft naam, aantal deelnemers en referentie op, zoals aangegeven bij iedere activiteit. Inschrijvingen worden genoteerd volgens valutadatum. Enkel na ontvangst van je bijdrage op de Alvo-KBC-rekening is je inschrijving definitief. Voor lezingen kan je in geval van overmacht  steeds ter plaatse contant betalen. Omwille van de stijgende kosten die het inrichten van activiteiten met zich meebrengen wordt de bijdrage alleen nog in geval van overmacht teruggestort. De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk tenzij anders vermeld. Voor alle inlichtingen met betrekking tot het aantal deelnemers, eventuele vrije plaatsen en annulering kan U terecht, uitsluitend per mail op kvkers@telenet.be. Voor bijkomende inlichtingen over een bepaalde activiteit kan je terecht bij de persoon onder “Organisatie” vermeld.

Alle voordrachten, behoudens uitzonderingen, gaan door in het “Huis van de Sport”, Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem. Uitzonderlijk kan dit op een andere locatie zijn. De zeer ruime parking 2 is bereikbaar via de Wijnstraat. Zolang personeel aanwezig is in de cafetaria kan de parking probleemloos verlaten worden.

Een sympathisant en/of occasionele deelnemer kan noch de Kon. Gidsenvereniging van Antwerpen (KGvA), noch de werkgroep Alvo aansprakelijk stellen voor een mogelijk ongeval dat hem/haar tijdens enigerlei activiteit overkomt .